Koppla ditt hemlarm till grannarna. Förhindra inbrott tillsammans.

Smarta digitala verktyg för dig, din familj, och dina grannar så att ni kan arbeta effektivt mot inbrott. Nu har du möjlighet att få det bästa från Minut och Safeland i ett gemensamt paket.

 

Skaffa Point och Safeland Connect

 

Har du redan en Point?

Koppla det smarta hemlarmet ‘Point’ till Safeland appen och börja samarbeta med vänner och grannar i ditt område. Grannar som samarbetar har en bevisad brottsförebyggande effekt och kan reagera snabbt när något händer.

Allt-i-ett hemlarm

 

Minut är det svenska företaget som utmanar de traditionella hemlarmsbolagen med det smarta larmet ‘Point’. Ny Teknik har utsett Minut till ett av Sveriges mest lovande teknikföretag och Point används av tusentals användare i 60 länder. Point skyddar ditt hem och ger dig en helhetsbild av din hemmiljö utan kameror eller externa sensorer.

 

Läs mer om Minut och Point

 

Safeland möjliggör hjälp inom 3 minuter.

 

Appen Safeland används av samverkande grannar inom tusentals områden i Sverige. Tjänsten används av polis, räddningstjänst och många trygghetsorganisationer. När någon ber om hjälp, eller om ditt hemlarm löser ut, kan personer i närheten snabbt komma till platsen och hjälpa till.

 

Läs mer om Safeland

Så fungerar det

Installera Point

Point monteras i taket och kopplas mot ditt Wi-Fi hemma med hjälp av Points mobilapp. Det hela tar bara några minuter, kräver inga verktyg och du kan omedelbart börja använda larmfunktionerna.

KOPPLA POINT TILL SAFELAND

Ladda ner Safelands mobilapp och anslut ditt larm till Safeland Connect. Välj vilka lokala grupper som skall larmas när larmet löser ut.

HÅLL KOLL PÅ DITT HEM OCH SAMARBETA MED GRANNARNA

Point ger dig en översikt över din hemmiljö så som temperatur och luftfuktighet. Med Safeland samverkar du med dina grannar och får snabbast hjälp om olyckan är framme.

Äntligen kan ditt hemlarm kommunicera med dina grannar

1499:-

Värde 1999SEK

Du får ett uppkopplat hemlarm med 12 månader Safeland Connect och Minut Premium.

Skaffa Point och Safeland Connect

Ingen bindningstid, du kan när som helst säga upp abonnemanget.